Skip to main content

We move

runners

ONZE MISSIE SINDS 1980
https://www.youtube.com/watch?v=Hjh9tsLDAvU

We willen iedereen inspireren en laten ontdekken dat lopen écht leuk is.

Mensen blessurevij laten lopen…

aan de hand van professioneel schoen- en loopadvies.

Met die ambitie werd Runners’ lab in 1980 opgericht, en die visie dragen we tot op vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Alles wat we doen, doen we in functie van een optimale blessurepreventie en comfort. De juiste houding en schoenen maken van lopen een bron van positieve energie, en dat willen we overbrengen naar het brede publiek. Jong en oud, recreant en profatleet. We willen iedereen inspireren en laten ontdekken dat lopen écht leuk is.

Persoonlijk advies en analyse…

dankzij onze ervaren adviseurs.

Geen enkele voet is hetzelfde, en daarom geloven we bij Runners’ lab steevast in de kracht van persoonlijk contact. Professioneel advies leidt naar verbeterde loopprestaties en plezier tijdens het bewegen. Onze kernwaarden? Analyse, advies en maatwerk!

Van recreant tot profatleet…

en voor jong en oud.

Runners’ lab maakt lopen voor iedereen toegankelijk. Wij focussen ons daarom niet op één type loper. Voor ons is het belangrijk dat elke sporter blessurevrij blijft, of je nu een fanatieke of sporadische loper bent.

We willen iedereen motiveren om te blijven bewegen…

door het stellen van doelen (events), een goed gedoseerde training (schema’s), een bron van inspirerende voorbeelden én de juiste producten. Door het partnership met Keep on Running maken we die cirkel rond.

Keep on Running events

Uitgebreide loopanalyse

Werken in een geweldig team?

Loop niets mis!
Meld je aan voor boeiende weetjes en gratis test-events.