SCHOENADVIES
geen afspraak nodig

STEUNZOLEN 
enkel op afspraak
 

27 OKTOBER 2019 . LOMMEL . SPORTEVENTS

NATURARUN LOMMEL

Ontdek de Lommelse Sahara
We hebben met NaturaRun® Lommel weer een gloednieuwe NaturaRun® voor jullie klaarstaan. Dit keer trekken we de Lommelse Sahara in, waar grote waterplassen en woestijnachtige zandvlaktes de show stelen. Rondom liggen de typische heidevlaktes en geurende naald- en loofbossen die een prachtig uitzicht bieden in elk seizoen. De parcours zijn volledig offroad en gaan over bospaden, door het losse zand en via toffe single tracks.

Meer info & inschrijven.
 

01 NOVEMBER 2019 . ZOLDER . KONO

ZOLDER BREAKFAST RUN

Dé perfecte start van je vakantiedag op 1 november.
Loop 5 of 10km op, over en langs het racecircuit van Zolder en geniet van een lekker ontbijtje aan de finish!
Het parcours volgt niet zomaar het circuit, maar je loopt tijdens deze unieke run ook door de pitlane en de tribune, over de Sacramentsberg, over de bruggen boven het circuit,... 

Meer info en inschrijven

02 NOVEMBER 2019 - 03 NOVEMBER 2019 . KALLO . GOLAZO

HAVENLAND RUN & WALK

Op 2 en 3 november staat de tweede editie van de Havenland Run & Walk op de kalender. Deelnemers kunnen zowel op zaterdag als op zondag genieten van een prachtig stukje natuur met als achtergrond de haven van Antwerpen. Met een run - walk, nacht- en dageditie is er voor elk wat wils.

Meer info en inschrijven.

02 NOVEMBER 2019 . OOSTDUINKERKE . SPORTEVENTS

NATURARUN OOSTDUINKERKE

Kom uitwaaien aan de Belgische kust
Deze nieuwe NaturaRun® biedt een uniek parcours van strand en duinen in de omgeving van Oostduinkerke. Je kan kiezen uit afstanden van 5km, 15km of 21 km door het losse zand. Het parcours gaat door de prachtige duinen van Schipgat en Doornpanne, want er is meer aan de kust dan alleen maar het strand. We slaan de handen in elkaar met de Gemeente Koksijde en het Agentschap voor Natuur en Bos om jullie van dit moois te laten genieten.

Meer info en inschrijven.
 

11 NOVEMBER 2019 . BOKRIJK

BOKRIJK RUN & WALK

Nóg meer beleving en nóg meer verrassende momenten.
Op maandag 11 november vindt de derde editie van de Bokrijk Run plaats. Het parcours loopt langs alle troeven die Bokrijk te bieden heeft. De absolute hoogtepunten zijn de passage doorheen 'Fietsen door het Water' en het 'Openluchtmuseum met zijn historische gebouwen en Living History-acteurs'.

Meer info en inschrijven.
 

24 NOVEMBER 2019 . TERHULPEN . SPORTEVENTS

NATURARUN LA HULPE

NaturaRun La Hulpe biedt de keuze uit 4 afstanden (25km/17km/12km/8km) door het zuidelijke deel van het Zoniënwoud in het prachtige domein Solvay. Deze NaturaRun aan de rand van de Brabantse Ardennen biedt een magnifiek uitzicht op het domein van Solvay, erkend als uitzonderlijk erfgoed van het Waals gewest. Er zijn brede dreven, smalle paadjes en uitzichten over de vijvers, en dat allemaal op een steenworp van de hoofdstad.

Meer info & inschrijven.
 

21 DECEMBER 2019 - 22 DECEMBER 2019 . BIERBEEK . SPORTEVENTS

MEERDAALWOUD TRAIL

Het Meerdaalwoud is een overblijfsel van het gigantische Kolenwoud dat zich eeuwen geleden over heel Midden-België uitstrekte. Nergens in Vlaanderen vind je een bos met meer dan 1.000 eiken met een omtrek van meer dan 2,5 meter. De oudste eiken zijn meer dan 300 jaar oud en dikker dan 5 meter!

Gezien het succes van de eerste vier edities van de Meerdaalwoud Trail, is er voor gekozen de 5de editie van dit evenement te spreiden over 2 dagen, namelijk zaterdag 21 en zondag 22 december. Je kan kiezen uit 3 afstanden op zaterdag (10km, 17km en 26km) en 4 afstanden op zondag (12km, 18km, 29km en 43km). Start en finish zijn gelegen aan Cultuurcentrum De Borre in Bierbeek.

Meer info en inschrijven.
 
+ CONTACT

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË