Skip to main content

Het gamma van Maurten breidt opnieuw uit. De DRINK MIX 320 CAF 100 hydrateert, vult je energiereserves aan en houdt je scherp door de toevoeging van cafeïne.

NEW | DRINK MIX 320 CAF 100

De ontwikkelaars van Maurten behouden steeds hun gekende ‘atleet-eerst’-focus: wetenschappelijk, krachtig, schoon en natuurlijk. Deze DRINK MIX 320 CAF 100, het nieuwste product in het assortiment van Maurten, voldoet eveneens aan deze vier kernwoorden. Mix de inhoud van één zakje met 500 ml water en je hebt meteen 80 g koolhydraten en 100 mg cafeïne ter beschikking. Het lichaam kan normaal maximaal 90 g koolhydraten per uur innemen, dus met deze sportdrank blijf je veilig onder deze limiet. De aanwezigheid van 100 mg cafeïne in een standaard kop koffie zal de alertheid en focus verbeteren. Het kan ook voor een energieboost zorgen zodat je nog net dat procentje dieper kan gaan. Deze sportdrank beschikt net als de andere producten over de bekende hydrogel technologie.
runners-lab-maurten-drink-mix-320-caf-100

The Fuel Guide

Samen met coaches, atleten en voedingsdeskundigen heeft Maurten de Fuel Guide opgesteld. Daarin kan je voor verschillende type trainingssessies en wedstrijden een uitgekiemd plan terugvinden zodat je weet wanneer en met welk product je jouw energiereserves weer moet aanvullen.

Het is belangrijk om niet alleen tijdens wedstrijden bewust met je fueling strategy bezig te zijn, maar ook tijdens trainingen. Een uitgebalanseerde koolhydraten strategie als onderdeel van je trainingsprogramma draagt bij aan een optimale trainingsintensiteit en voorkomt vroegtijdige vermoeidheid. Om je op weg te helpen heeft Maurten alle kennis en expertise gebundeld in een handig overzicht. Zo weet je precies welke Drink Mix of Gel je nodig hebt voor je training of wedstrijd.

The Fuel Guide is speciaal ontwikkeld als referentie voor atleten van alle niveaus. Het ultieme hulpmiddel om jouw lichaam van de meest optimale brandstof te voorzien.

Only the best for the best.

Bekijk het volledige aanbod aan Maurten sportvoeding in onze webshop.