07 NOVEMBER 2022   l   EVENTS

Mizuno laat lopers én wandelaars comfortabel genieten

Daags voor de Amsterdam Marathon vond de Amsterdam City Walk plaats. Runners’ lab mocht dankzij Mizuno twee klanten erop uitsturen om de bruisende stad al wandelend te verkennen. Een terugblik.

Dankzij Mizuno naar Amsterdam

De hele maand oktober was ‘active walking’ maand bij Runners’ lab. Door tal van acties op te zetten, hoopten we zoveel mogelijk mensen aan het wandelen te krijgen. Het liefst van al met de juiste, comfortabele active walking schoenen natuurlijk.

Dat de interesse in active walking groot was, werd snel duidelijk. Bijna 500 enthousiastelingen namen deel aan onze Amsterdam City Walk-winactie, een initiatief van Mizuno. Wendy Verding werd als gelukkige winnaar uitgeroepen. Onze adviseurs hielpen haar en haar partner aan een geschikt paar active walking schoenen van Mizuno zodat ze in alle comfort van dit event konden genieten. Ze gingen allebei naar huis met de Mizuno Wave Rider GTX.

Full Amsterdam Experience

Op zaterdag 15 oktober stond het duo in het Olympisch Stadion klaar voor de start van hun 17 kilometer door de Nederlandse hoofdstad. Ze waren lang niet alleen. Meer dan 10.000 deelnemers trokken die dag hun wandelschoenen aan.

Tijdens het wandelevent draaide alles rond beleving. Deelnemers kregen de ‘full’ Amsterdam Experience dankzij passages langs parken, schilderachtige grachten, iconische locaties en monumenten. Onderweg botsten ze meer dan eens op muzikale intermezzo’s waar spontaan een klein volksfeest losbarstte. De Amsterdamse lekkernijen bleven niet uit waardoor de grijze ochtendstart vanzelf werd vergeten. In de namiddag maakte het aangenaam zonnetje de dag compleet.

Klant aan het woord

“Het was een heel leuk weekend”, vertelde winnares Wendy achteraf. “We zakten vrijdag al af naar Amsterdam aangezien Mizuno een heel goed hotel voor ons had geregeld. Het ontbijt de volgende ochtend was uitgebreid. Met een goed gevulde brandstoftank trokken we naar de start. We waren er helemaal klaar voor.”

“We hadden voor deze Amsterdam City Walk de keuze uit zes afstanden en lieten ons verleiden door de middelste afstand. Zeventien kilometer leek ons een mooi doel. De Mizuno Wave Rider GTX is een hele goede active walking schoen voor korte(re) afstanden. Voor de afstand die wij aflegden was hij misschien iets minder ideaal. Het was alleszins een heel mooi weekend. Bedankt Runners’ lab en Mizuno!”

Wil jij in de toekomst ook als eerste op de hoogte zijn van leuke winacties? Volg dan zeker onze sociale media op de voet en schrijf je in op onze nieuwsbrief via de button onderaan deze pagina.

Tags: Mizuno

Deel dit artikel


the latest news

WEBSHOP

Find Your Run: Met de juiste loopschoen gaat elke 'run' vanzelf

Dan eens een lange duurloop, de keer daarop een pittige intervaltraining en als apotheose: ‘raceday’. Haal het maximale uit je inspanning door het juiste type van loopschoenen te kiezen. Of beter gezegd: Find Your Run.

Tags: Find your run, Brooks

TEAM RUNNERS' LAB

Highs and lows, het lot van elke atleet (deel 2/2)

Eerst keihard lopen, dan keihard met je hoofd tegen de muur lopen. Of de omgekeerde volgorde. It’s all part of the journey. Wij vroegen aan de adviseurs bij Runners’ lab niet ‘of’ zij ooit zulke momenten ervaarden. Wel hoe ze die ervaarden. Lees mee.

Tags: #teamrunnerslab

“Zacht en heel comfortabel”, de nieuwe New Balance Fresh Foam X 880 scoort bij een breed publiek

Geapprecieerd door lopers van alle niveaus. De New Balance Fresh Foam X 880v13 komt tegemoet aan de noden van zowel beginnende als goed geoefende lopers. Lees hier wat deze loopschoen zo geliefd maakt.

Tags: New Balance


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË