07 NOVEMBER 2022   l   EVENTS

Mizuno laat lopers én wandelaars comfortabel genieten

Daags voor de Amsterdam Marathon vond de Amsterdam City Walk plaats. Runners’ lab mocht dankzij Mizuno twee klanten erop uitsturen om de bruisende stad al wandelend te verkennen. Een terugblik.

Dankzij Mizuno naar Amsterdam

De hele maand oktober was ‘active walking’ maand bij Runners’ lab. Door tal van acties op te zetten, hoopten we zoveel mogelijk mensen aan het wandelen te krijgen. Het liefst van al met de juiste, comfortabele active walking schoenen natuurlijk.

Dat de interesse in active walking groot was, werd snel duidelijk. Bijna 500 enthousiastelingen namen deel aan onze Amsterdam City Walk-winactie, een initiatief van Mizuno. Wendy Verding werd als gelukkige winnaar uitgeroepen. Onze adviseurs hielpen haar en haar partner aan een geschikt paar active walking schoenen van Mizuno zodat ze in alle comfort van dit event konden genieten. Ze gingen allebei naar huis met de Mizuno Wave Rider GTX.

Full Amsterdam Experience

Op zaterdag 15 oktober stond het duo in het Olympisch Stadion klaar voor de start van hun 17 kilometer door de Nederlandse hoofdstad. Ze waren lang niet alleen. Meer dan 10.000 deelnemers trokken die dag hun wandelschoenen aan.

Tijdens het wandelevent draaide alles rond beleving. Deelnemers kregen de ‘full’ Amsterdam Experience dankzij passages langs parken, schilderachtige grachten, iconische locaties en monumenten. Onderweg botsten ze meer dan eens op muzikale intermezzo’s waar spontaan een klein volksfeest losbarstte. De Amsterdamse lekkernijen bleven niet uit waardoor de grijze ochtendstart vanzelf werd vergeten. In de namiddag maakte het aangenaam zonnetje de dag compleet.

Klant aan het woord

“Het was een heel leuk weekend”, vertelde winnares Wendy achteraf. “We zakten vrijdag al af naar Amsterdam aangezien Mizuno een heel goed hotel voor ons had geregeld. Het ontbijt de volgende ochtend was uitgebreid. Met een goed gevulde brandstoftank trokken we naar de start. We waren er helemaal klaar voor.”

“We hadden voor deze Amsterdam City Walk de keuze uit zes afstanden en lieten ons verleiden door de middelste afstand. Zeventien kilometer leek ons een mooi doel. De Mizuno Wave Rider GTX is een hele goede active walking schoen voor korte(re) afstanden. Voor de afstand die wij aflegden was hij misschien iets minder ideaal. Het was alleszins een heel mooi weekend. Bedankt Runners’ lab en Mizuno!”

Wil jij in de toekomst ook als eerste op de hoogte zijn van leuke winacties? Volg dan zeker onze sociale media op de voet en schrijf je in op onze nieuwsbrief via de button onderaan deze pagina.

Tags: Mizuno

Deel dit artikel


the latest news

VACATURES

Vacature | Orthopedisch schoenmaker

#teamrunnerslab zoekt een nieuwe kracht om het team te versterken. Lees snel verder om te weten of deze vacature jou op het lijf geschreven is.

Tags: werken bij Runners' lab, #teamrunnerslab

WEBSHOP

HOKA verrast met active walking schoenen: "Wist niet dat er zulke mooie wandelschoenen bestonden"

Geliefd om zijn loop- en trailschoenen, goed op weg om ook bemind te worden om zijn active walking schoenen. HOKA heeft een scala aan active walking schoenen in de aanbieding om jou in alle comfort te laten wandelen. Lees snel verder om meer te weten

Tags: Active walking, hoka

WEBSHOP

New Balance Hierro V7, de alleskunner onder de schoenen

Zo comfortabel dat je hem voor alles kan inzetten. De New Balance Hierro V7 laat je alle hoeken van de wereld zien, al wandelend of lopend. Op verhard of onverhard terrein.

Tags: New Balance


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË