14 NOVEMBER 2022   l   WEBSHOP

HOKA verrast met active walking schoenen: "Wist niet dat er zulke mooie wandelschoenen bestonden"

Geliefd om zijn loop- en trailschoenen, goed op weg om ook bemind te worden om zijn active walking schoenen. HOKA heeft een scala aan active walking schoenen in de aanbieding om jou in alle comfort te laten wandelen. Lees snel verder om meer te weten

Ezelsbruggetje

‘Heeft Ook Keigoede Active walking schoenen’.

Samengevat ‘HOKA’.

Het lijkt wel voorbestemd.

Voordelen van HOKA active walking schoenen

De maximale demping, het comfort, de vlotte afrol en zijn ultralichte bouw zijn eigenschappen waar HOKA maar al te graag mee uitpakt in zijn loop- en trailschoenen. Maar dus net zo zeer in zijn active walking schoenen. Daarmee onderscheidt deze categorie zich van de klassieke wandelschoenen. Klassieke wandelschoenen worden namelijk als zwaarder, stijver en minder dempend ervaren.

De verschillen tussen deze twee categorieën konden verschillende klanten aan den lijve ondervinden tijdens de Runners’ lab Social Walk. Tijdens dit wandelevent was HOKA namelijk van de partij met een uitgebreid aanbod aan testmodellen van hun beste active walking schoenen. Degenen die wilden, konden ervan gebruikmaken en zo in alle comfort de wandelroute afleggen.

Van A(nacapa) tot S(peedgoat) getest

De HOKA Anacapa Mid GTX, Speedgoat 5, Challenger ATR 6 en Clifton 8 werden alle vier aan een inspectieronde onderworpen.

De Anacapa Mid GTX was het enige hogere en waterafstotende model in de selectie. Ondanks zijn robuuster uiterlijk, werd hij als een lichte wandelschoen onthaald. Terwijl er over de Anacapa wat verdeeldheid heerste – niet iedereen was even enthousiast over het hogere pasvorm – waren de meningen over de Speedgoat 5 unaniem. Dit model kwam als favoriet uit de testronde. Zijn goede demping, zachtheid, grip en stevigheid vielen op. “Ik liep net op wolkjes” en “we vlogen met deze schoenen”, klonk het na afloop.

De HOKA Challenger ATR 6 scoorde dankzij zijn comfort én voorkomen. “Ik wist niet dat ze zulke mooie, goede wandelschoenen hadden bij HOKA”, ging meermaals over de tongen. Voor velen was dit model een aangename kennismaking. Last but not least werd ook de Clifton 8 beoordeeld. Dit model mistte enigszins zijn effect op de natuuromloop, al was er niemand die het comfort van deze schoen durfde tegenspreken. Laat deze active walking schoen los op verharde paden en hij komt optimaal tot zijn recht.

Shop jouw active walking schoenen bij Runners’ lab

De grote opkomst was veelzeggend. Active walking is populairder dan ooit. Wij doen het en jullie duidelijk ook. Hopelijk voortaan ook met de juiste active walking schoenen. Ontdek ons uitgebreid aanbod op de webshop of kom langs in één van de Runners’ lab winkels om de juiste active walking schoen voor jou te vinden. Aarzel niet om contact op te nemen met ons WhatsApp-team voor meer info (+32 479 05 65 99).

Blijf op de hoogte

Wil je in de toekomst op de hoogte gehouden worden van gelijkaardige events? Volg ons dan zeker op sociale media of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Tags: Active walking, hoka

Deel dit artikel


the latest news

ADVIES

Check, check, dubbelcheck: wat zit er in mijn wedstrijdtas?

De langste, zwaarste trainingen zijn achter de rug. De gezonde stress begint te borrelen en dat ene rode cirkeltje in je agenda komt nu wel heel dichtbij. Dat wil maar één ding zeggen: it's marathon time.

Tags: roadtoberlin, marathon

SPORTKLEDING

Durf jij je te wagen aan een illegaal snelle loopschoen?

Huh, illegaal? Absoluut. Met de Prime X 2 Strung kleurt adidas ver buiten de lijntjes. Sterker nog, het merk drijft zelfs de spot met het officiële wedstrijdreglement.

Tags: Carbonschoen, adidas, adidasrunning, Loopschoenen

ADVIES

Waarom stokken net zo essentieel zijn als trailschoenen tijdens het traillopen

Vederlicht, maar zo stevig als een rots. LEKI trailstokken zijn een absolute must tijdens het lopen in hooggebergte, op lange hellingen en zelfs op vlakke stukken bij ultraruns. Lees hier de voordelen.

Tags: Trailstokken, LEKI


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË