Skip to main content

EXO-L enkelbrace

Een EXO-L enkelbrace biedt optimale bescherming tegen het verzwikken van je enkels en wordt, op basis van een 3D scan van jouw enkels, op maat gemaakt.

De beste bescherming
tegen het verzwikken van de enkel

Heb je last van zwakke of instabiele enkels? Een EXO-L enkelbrace biedt de beste bescherming tegen het verzwikken van de enkel (inversietrauma). Aan de hand van een 3D scan van je enkels wordt een brace op maat gemaakt. Vervolgens passen we je schoenen hierop aan in ons atelier. Deze volledige procedure neemt enkele weken in beslag en kan enkel op afspraak.

Productieproces EXO-L

De productietijd van de 3D geprinte enkelbrace is 4 weken. Zodra de brace klaar is kan je deze komen ophalen in één van onze filialen. Je kan er ook voor kiezen om deze met de post te laten bezorgen.

Belangrijk om te weten: De speciale EXO-L bevestiging kan alleen op lage schoenen bevestigd worden, niet op hoge modellen.

De schoen(en) waarmee je de EXO-L enkelbrace wil gebruiken, moeten ook aangepast worden. Neem deze dus zeker mee naar je afspraak.

Kosten EXO-L enkelbrace op maat

Het opmeten en produceren van één op maat gemaakte enkelbrace (links of rechts) kost 169 EUR. Wil je graag een complete set voor beide enkels (links én rechts), dan bedragen de kosten 279 EUR. De speciale bevestiging op de schoenen en de 3D scan zitten inbegrepen in de prijs.

Het is ook mogelijk om op meerdere schoenen (15 EUR per schoen) de speciale EXO-L bevestiging te plaatsen. Deze aanpassing neemt enkele werkdagen in beslag. Indien nodig kan dit ook onmiddellijk gebeuren, maar enkel in Zwijndrecht en na telefonische afspraak +32 (0)3 775 22 13.

Maak jouw afspraak online

Maak online een afspraak voor een 3D scan van jouw enkels en een opmeting van de EXO-L enkelbrace.

Loop niets mis!
Meld je aan voor boeiende weetjes en gratis test-events.