Skip to main content

Sportbeha’s

We maken er onze missie van om dames (en heren) uit te leggen waarom een goede sportbeha eigenlijk nog belangrijker is dan een goede loopschoen.

https://www.youtube.com/watch?v=9H61CYBzLq8

Een goede sportbeha voorkomt blessures én heeft een positieve invloed op je prestaties.

Lopen is een ‘high impact’ sport…

Dat betekent dat de impact van een loopbeweging op je lichaam zeer groot is. Door een goede ondersteuning ga je vrijer bewegen en dus ook je loophouding verbeteren.

Betere loopprestaties en minder blessures zijn daarvan een rechtstreeks gevolg. Minder tastbaar maar minstens even belangrijk; je voorkomt onherstelbare schade die je pas later zal ondervinden.

Ruime keuze

Je kan kiezen uit een ruim aanbod aan kwalitatieve sportbeha’s. Op die manier vind je zeker een model dat perfect aansluit bij jouw lichaam. Zo kan jij vol vertrouwen en comfortabel je trainingen afwerken.

Persoonlijk advies

Meten is weten. Dan geloven we als we schoenen adviseren en dat is niet anders voor sportbeha’s. Je kan een afspraak maken in een van de Runners’ lab winkels voor persoonlijk advies.

 Dé referentie

Onze adviseurs worden regelmatig opgeleid over het juist adviseren van een sportbeha. Daardoor zijn we toonaangevend in de sector en dienen we vaak als referentie over dit thema.

Een goede sportbeha is belangrijker dan de juiste schoen

BEAT THE BOUNCE

Ervaringsdeskundigen aan het woord

Vrouwen die overtuigd zijn van het belang van een goede sportbeha? Ja! Maar lees vooral wat ze er zelf over te vertellen hebben.

LEES MEER

Maak een afspraak

Een verkeerde sportbeha kopen is snel gebeurd. Iedereen is anders en zelfs jouw lichaam kan veranderen door intensief of net veel minder te sporten. Daarom raden we aan om altijd je sportbeha te passen in de winkel.

Loop niets mis!
Meld je aan voor boeiende weetjes en gratis test-events.