Skip to main content

Customer stories

Overweeg jij een bezoek te brengen aan één van onze (web)winkels? Lees hier wat jouw voorgangers over ons te vertellen hadden. Wij hopen je binnenkort te mogen ontvangen.

Topservice en advies!

Ik had door slecht passende loopschoenen een cyste ontwikkeld op mijn voet. Na een grondige analyse en begeleiding loop ik nu met de juiste schoenen en... de cyste is zelfs weggegaan! Ik kom sindsdien steeds hier mijn loopschoenen kopen. Binnenkort misschien ook trailschoenen! :-)

Goede service en je word goed verder geholpen in de winkel wanneer je een vraag hebt!

Behulpzaam, niets is te veel, mee zoeken en actief aanbieden van oplossingen en alternatieven. Ik voel mij goed geholpen en ik ben tevreden met mijn investering in goed schoeisel voor hardlopen en hiken.

Zeer klantvriendelijk en goede proffesionele hulp bij de keuze van je product!

Prima service! We werden snel en deskundig geholpen. De beste schoen werd aangeraden, niet de duurste

Supergoede adviezen bij het aankopen van loopschoenen. Medewerker was zeer behulpzaam, geduldig en professioneel.

Zeer tevreden dat Runners' lab blijft zoeken naar de juiste schoen. Ik had recent een paar loopschoenen gekocht die volgens de footscan perfect zouden moeten zijn, maar praktijk was anders. 2x terug geweest. Bij laatste bezoek was de conclusie dat een andere schoen misschien beter zou zijn. Recent gekochte paar namen ze terug, wat ik erg apprecieer. Dank!

Zeer goed

Fantastisch advies van Kristien! Op naar het winterseizoen met fijne nieuwe schoenen!

Zeer professioneel en heel vriendelijk. Kortom Super!

Ik kwam voor een schoen-aanmeting, en ik voelde me heel erg geholpen! De professionele uitleg en begeleiding in het kiezen zorgden ervoor dat ik dé perfecte schoenen heb voor mijn voeten.

Zeer content van de hulp en het advies voor nieuwe loopschoenen.

Ze zijn hier heel gastvrij en vriendelijk ze helpen je zoeken naar het perfecte product dat je zoekt heel tevreden

Super, heel vriendelijk en gedienstig

Goede ontvangst met de nodige info en vervolgens de ideale loopschoen verkregen .. aanrader :-)

Specialist voor diverse types loopschoenen, vertrouwensvolle footscan-analyse, de gepaste loopschoen zat telkens bij de eerste selectie, voldoende tijd genomen bij de afspraak, vriendelijke ontvangst, correcte prijzen.

Jullie ‘persoonlijke’ aanpak (individueel voor elke klant de tijd nemen) en expertise laat me telkens met een goed gevoel en kwaliteitsmateriaal buiten wandelen.

Vriendelijke bediening, goede uitleg

A shop that has a wide range of top quality choice and availability. The attendants are well trained and assists one with the correct knowledge of shoe specifications in a very friendly , helpful and professional advice giving manner!!