Skip to main content

We advise, you run

Jaag jij graag toptijden en PR’s na? Of geniet je eerder van rustige trainingen? Zowel voor recreatieve lopers als voor topatleten geeft Runners’ lab professioneel advies op maat, want de juiste schoen is voor iedereen belangrijk.

De grootste loopspeciaalzaak van België.
Allesbehalve een reguliere loopwinkel.

Bij Runners’ lab kom je niet zomaar een schoen kopen. Je wordt er ontvangen en geadviseerd door gepassioneerde en ervaren adviseurs. We zoeken met jou naar oplossingen zodat je goed geïnformeerd en blessurevrij kan blijven sporten. Elke keer opnieuw, vanaf de kennismaking tot aan de overhandiging van jouw loopschoenen of steunzolen.
Ben je benieuwd hoe een bezoek aan Runners’ lab eruit ziet? Kom het zelf ervaren in één van onze winkels, of ontdek hieronder alvast een voorsmaakje van onze unieke werkwijze.

Wat kan je bij Runners’ lab verwachten?

Gepersonaliseerd schoenadvies gebaseerd op jouw unieke voetprofiel

Services en beleving

Onze adviseurs brengen hun ervaring en passie voor lopen graag over op jou als klant. Dankzij de professionele en uitgebreide service stap je gegarandeerd met de geschikte schoen en het juiste advies naar buiten. Zo ervaar jij de best mogelijke beleving tijdens het lopen.

Blessurepreventie

Wist je dat 40% van alle loopblessures wordt veroorzaakt door een verkeerde schoen? Het juiste schoentype hangt af van heel wat factoren, zoals de ondergrond, je lichaamsbouw, de afstand, voettype, blessureverleden… Elke technische loopschoen is daarom anders opgebouwd, volgens specifieke noden. Vanuit onze ervaring en passie selecteren wij de beste technische producten op de markt.

Jouw voeten kiezen de schoen

Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de keuze van jouw nieuwe paar schoenen niet afhangt van je favoriete kleur? Heel simpel. Door ze niet tentoon te stellen in onze winkels. Onze adviseurs gaan samen met jou en technologische apparatuur op zoek naar het optimale type schoen afhankelijk van jouw unieke voetprofiel.

Onze missie bestaat erin klanten blessurevrij te laten lopen

BEAT THE BOUNCE

Waarom is een goede sportbeha nog belangrijker dan de juiste schoen?

Het dragen van een foute sportbeha heeft niet alleen een nadelig effect op je lichaam, maar ook je sportieve prestaties.

MEER INFORMATIE

Hoe verloopt een bezoek aan Runners’ lab?

Elke Runners’ lab winkel is voorzien van een 30m lange testtrack met een 2 meter lange footscan® plaat in het midden waarop de loopanalyse wordt uitgevoerd. Op basis van de resultaten geven onze adviseurs feedback en adviseren we schoenen en/of steunzolen die jou toelaten om blessurevrij te blijven lopen.

Wat kost deze uitgebreide service?

Een footscan® analyse, uitgebreid persoonlijk advies en aanpassingen aan de inlegzool zijn volledig gratis. Dit is onze werkwijze en expertise die je erbij krijgt bij de aankoop van jouw paar schoenen.

Loopadvies & services

Als loopspeciaalzaak bieden we lopers meer dan enkel schoenadvies. We begeleiden lopers in alle facetten van de loopsport.

Running assortiment

Runners’ lab onderscheidt zich van andere speciaalzaken door een enorm uitgebreid assortiment. Neem gerust een kijkje in de webshop.

KEEP ON RUNNING

Blessurevrij, gemotiveerd blijven lopen.

Geef jezelf iets om naar uit te kijken. Raadpleeg hier de loopkalender met een gevarieerd aanbod loop- een wandelevents.

EVENTKALENDER

Loop niets mis!
Meld je aan voor boeiende weetjes en gratis test-events.